Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse

Förpliktelser har tappat all sin charm
ty kärleken har stulit mig från världen.
Den äter mina dagar, och jag när den
som vilda kultingar invid min barm.

En skär magi får fylla upp mitt liv,
tro inte att jag tänker protestera.
Med hjärnan full av kropp och inget mera
blir man dock inte särskilt produktiv.

Vad är väl morgonmöten? Slöseri!
De timmarna bör ägnas åt Passionen.
När lusten trotsar organisationen
blir klockslag blott en barnslig melodi.

Så kasta första stenen, varsågod
om solen aldrig lekt på dina lakan.
Men om en dag du själv får del av kakan
så sluka den ohämmat. Den är god.




Fri vers av Tove S
Läst 553 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-22 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove S