Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett till orgasmen

Min klitoris har tröttnat på att tälta.
Den kikar fram och finner luften fri.
Så startas ett enormt maskineri
som kan få ånglokomotiv att välta.

Min mull blir full av fukt med saftig sälta
och mitt hormonbestånd gör myteri.
I detta tillstånd av ren anarki
får jag kapitulera, blunda, smälta.

Där möter mig med pigga fingrar handen
som trollar fram magi ur min kemi
och utan tvekan leka kan med branden.

Det ljuvaste som i en tös kan bli
är när hon balanseras lätt på randen
– så kastas in i sitt fyrkerkeri.




Fri vers av Tove S
Läst 635 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-22 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove S