Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

När första vinden vår
min frusna näsa når
och tussilagon lyser ut sitt hopp,

då sträcker jag min kropp
mot solens boning opp.
Jag spirar nu. Jag växer där jag står.




Fri vers av Tove S
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 11:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Come out of the bitter wind...
Tomorrow is bound to bring the first day of spring!
(Graham Parker)
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tove S