Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Russin

Varje dag en lyckodag
som en smördeg i min hand!
Mitt i smeten smular jag,
litet russin utan band

Skiner av en glädjeglöd
Våren rinner i mitt blod
Hjärtat är en flamma röd,
slår passion och bultar mod

Å, jag är en öppen famn!
Kyssar, humlor, blickar, bin!
Livet slamrar, dunkar fram
Rytmer, rytmer, tamburin




Fri vers av Tove S
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove S