Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slockna

Jag vilar mot din axel efteråt,
i ögonlocken solens daller ser.
Vi flyter sakta fram, vår säng en båt
med din kropp mjuk
och min kropp tung och våt.

Från lyckokänslan varm och intensiv
jag somnar snart, och känner inte mer.
Ifrån min mun
ner mot ditt underliv
sig slingrar smala bäckar av saliv.




Fri vers av Tove S
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 16:20



Bookmark and Share


    Fredshetsaren
Så fin beskrivning av den där känslan som man annars bara kan uppleva när man är där!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tove S