Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Verkligheten är kall och hård,
mjuk är en kropp som drömmer.
Smyg in i hemlig rosengård,
hitta vad minnet gömmer.
Tungan är stum och timmen sen,
blod rinner varmt i tunga ben,
rinner som ivrigt vatten.
Fittan dunkar i natten.




Fri vers av Tove S
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove S