Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet av min stora kärlek som dog för två år sedan, det bleknar aldrig


Minnet bleknar aldrig

Minnet av min älskade

bleknar aldrig

Doften av honom

är för alltid kvar

Längtan efter honom

kommer aldrig att dö

Min

enda

tröst

är

mina

upplevelser

av

en

kärlek

som

är

större

än

allt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-12-20 22:17



Bookmark and Share


  Yvonne
Vackert!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP