Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester mmmm

I morgon är det sista dagen
före helger och ledighet
Det gör mig glad i magen
och känns som en evighet

Så länge har jag inte
varit ledig på flera år
Det ska bli skönt
När idag blir igår




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 22:22



Bookmark and Share


  utstött
underbar dikt
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt