Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sorgen efter min mans död fick mig i däck, så kom också sorger från min barndom upp till ytan. . . . en process till att bearbeta


Nu är nu

 

Arg

får jag åtminstone vara

Besviken

är också tillåtet

 

Nu

får jag göra så gott jag kan

Nu är nu


 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 22:26



Bookmark and Share


  jardan
man gör så gott man kan o det är gott nog
2007-12-21

  Yvonne
Ja, så är det. Man får göra så gott man kan.
2007-12-21

  LassO
så sant som det är sagt...
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP