Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som balsam för våra själar

 

med lekfullhet sökte vi över tangenterna

som två femåriga barn

som just insett att där finns musik

som de själva har hört

 

gehöret tog sin början där

när vi lät nyfikenheten

över melodiernas påhitt styra

och tonerna tilläts bli

balsam för våra själar

 

 

© Birgitta Wäppling, 2007

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1051 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-21 07:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så härligt det känns att läsa det här..hur nyfikenheten och lekfullheten får ha sin plats i hjärtat och hur tonerna bringar balsam i själen !!!Underbart!!!
2007-12-22

  Michaela Dutius
nyfikenhet och gehör gör musikern.. mycket vackert beskrivet
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP