Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har jag inte sörjt nog för att omgivningen ska fortsätta kränka mig.........om de bara visste......


Den största förlusten

\'



Ett barn!



Jag förlorat


för länge sedan!

blir jag nu förnedrad

som att brännas på bål!

mitt självförakt
vänds ut och in

mot dessa som
förgör mig

dödar till och med

barnet inom mig!







Övriga genrer av Karin Rosberg
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-21 19:36



Bookmark and Share


  utstött
wow underbar dikt
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg