Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
THIS IS ADDRESSED TO HIM AS I HAVE NO OTHER WAY OF EXPRESSING MY ANGER AT POETBAYS BLATANT FRAUDULANT TAKING OF MY MONEY ONLY A FEW DAYS AGO.


JOF YOU ASKED FOR AND ACCEPTED MY MONEY FOR POETBAY ONLY THIS WEEK

JOF, YOUR PRONOUNCEMENT ON THIS SITE, THAT ALL RENEWED MEMBERSHIPS WOULD BE DECLINED BY THE SITE IS A DOWNRIGHT LIE.

ONLY THIS LAST WEEK POETBAY ADMINISTRATION ASKED FOR AND ACCEPTED MY RENEWAL SUBSCRIPTIONS AND I WANT THEM BACK.

PLEASE ADVIZE HOW I GO ABOUT GETTING MY MONEY BACK. tHE WAY YOU HAVE TREATED THE MEMBERS OF POETBAY IS A DISCRACE.








Fri vers av lastromantichero
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-12-21 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lastromantichero