Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn igen

Lugnet har lagt sig
i min lilla stuga
Ledighet i 16 dar

Trött och sliten
sitter jag och vilar mig
tills sömnen mig nu tar

Med på drömmens resa
jag vet ej var den går

Men det spelar ingen roll
jag åker dit jag får




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-21 22:06



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Så vilsamt skrivet!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt