Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt att vara klok

När folk beter sig
gör dom det
utifrån sina erfarenheter
vanor och präglingar

Jag kan förstå
att människor gör
dumma saker

Jag behöver inte
hålla med
bara för att jag förstår

Och ibland blir jag
så jävla trött¨
på att förstå




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt