Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg adjö

Säg adjö
till rädslor och våndor

Säg adjö
till kärlekslöshet

Säg adjö
till det du inte vill ha

Säg adjö
till osäkerhet

Välkomna
tilliten till självet

Välkomna
kärleken i dig

Välkomna
det du vill ha i livet

Välkomna
din självkänsla och säg

Älskar du mig?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 09:17



Bookmark and Share


  Fluffy
Bra text
Tänk om det bara vore så enkelt.
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt