Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsvisa

Låt dina forsar fylla fritt
vår bädd i skymningen!
En bäck blir till i blodet ditt,
så porla du med den!

Tag med mig på din vilda ritt,
ditt äventyr, igen!
Låt lusten svalla brett och vitt,
försvinn i njutningen…

Så hejda oss till maklig skritt
när den tar slut, min vän
och vila tungt mot hjärtat mitt
i efterdyningen.




Fri vers av Tove S
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-22 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove S