Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lekte med orden, och resultatet blev detta...


Du lät mig bli pulsen som smeker dig inifrån

då ser jag din puls

som oupphörligt

rofyllt och oförtrutet smeker

din insida

 

under häpnadens stilla sekunder av

förundrad tillit

 

låter du mig få vara pulsen

som berör djupt

inuti

 

© Birgitta Wäppling, 23 december 2007

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1111 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-23 10:35



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Liv. Värme. Innerlig kärlek.
På nio rader. Mycket vackert.
2017-04-18

    Maria Malm
Ljuvlig närvaro.
2008-01-06

    ej medlem längre
Väldigt vacker!
2008-01-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så otroligt vackert skrivet!
2007-12-26

    Bodil Sandberg
Härliga kärleksvarma rader smekandes mitt öga!!!!
2007-12-25

    sunnanvind
Stum sitter jag här o läser bland det vackraste jag någonsin läst!!! Bokmärker genast! Applåderna rungar!
2007-12-23

  DanSan
*******************

Taktfasta vackra rader
med så mycket
poetisk skönhet däri!!!

*APPLÅD*

(min applådfunktion
fungerar ej så du fär
den skriftligt)

******************
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP