Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av alla dagar du räddat mig .


MirakelMedicin i en storstad .

Mirakelmedicin Åker buss 832 till en mörklagd storstad
Under hennes hud tjuter mistluren Ond, och det förstör.

Lägenhetshus bortom busstopp Södra kungsgatan,
Väntar jag med redan omfamnade armar, och med guldmedalj.

Promenadsångest utan undanflykt, hon går fort så ingen ser hennes tår
En reflekterande lägenhetsport, hon ler för att se bra ut, hon trallar för låta sund.

Titthål i min dörr, jag ser min mirakel medicin, hon ler och sjunger en sång om sötma och Ärr.
Min kylskåpspoesi stavar vackert, hon kom ensam idag .

Min mirakelmedicin åker buss 832 ifrån en pånyttfödd storstad,
hand i hand med min medalj, Delar man på varandra stavar allt vackert,
Mistlur under min Hud, den lägger pussel, en bild av en hand i en hand,

Våran tår tryckt i sagoboken kallad `perfekt´,i alla våra dagar.







Fri vers av Lazerpistol
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-24 01:39



Bookmark and Share


    GaiaKaja
tycker verkligen om ditt sätt att skriva och dina ord som är sköna att läsa, annorlunda och påhittiga.
2008-03-19

    smuts
Vad ska jag säga och
hur ska jag säga det.
Du skriver underbart,
det går inte att välja ut
bara en av dina dikter
så snälla ge ut en
diktsamling så att jag
kan köpa den och minnas
dina dikter
för alltid.
2008-01-19

  Nicole Margit
Kära du, kära du. Vart ska jag få läsa din poesi när den här sidan lägger ner? Det är få poeter jag faktiskt fastnar för & du är verkligen en utav dom.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol