Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då tiden gjort sitt




så enkelt men ändå svårt

mycket bra minnen

av det som var vårt



men nu en ny tid är

där kärleken föds på nytt

och du är inte här



så lev väl min vän

när jag går åt annat håll

jag följer hjärtat åter igen




Fri vers av emilf77
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-25 09:33



Bookmark and Share


    ~maria~
Åh här var det en bokmärkning :) En rikitgt bra text! vi känner likadant du och jag..

\"men nu en ny tid är

där kärleken föds på nytt

och du är inte här



så lev väl min vän

när jag går åt annat håll

jag följer hjärtat åter igen\"

Speciellt det här stycket känns som om dt var skrivet till mig.Skit bra nerfört på papper!
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77