Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens magi

I längtansljuva energier 
bortom vett och sans
väcks något som är
större än oss själva
men hur det gick till
är det ingen som vet
däri ligger kärlekens
magi




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 772 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2007-12-25 10:09



Bookmark and Share


  sulimaa
Längtansljuva energier har en förmåga att växa till sig utan att man fattar vad som hänt....
2009-05-14

  Cosmic Johanna
ja magi är kärlek!
2008-12-26

  papessa
bortom vett och sans, sanlöst bra beskrivet
2008-05-28

    Erika H
och det kan räcka med en blick
en andning
och vi är där

stilfullt skrivet, varm känsla och vackra känslor

så snyggt!
2008-01-19

  Karin Rosberg
Helt underbar och så sann!
2008-01-07

  yllot
Så sant, så sant och verkligen vackert..
2008-01-03

    Lindizz
Underbart skrivet magi är rätta ordet.
2007-12-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Visst är det så
och man behöver inte veta...
bara veta att det finns
2007-12-26

  Patrick K
helt perfekt! riktigt bra skrivet!
2007-12-25

  mjuk
Jaaaa precis så är det.Du sätter verkligen orden på pricken där de ska vara :)) Tummen upp för dej *L*
2007-12-25

    Nattviol
magiskt!!
gör så vi återfår
vår tro.. på väsen
och änglar, naturens
rena sensualism
vett och sans
ska alltid bort!

mycket härligt
skriven vännen!
kram
2007-12-25

  © anakreon VIP
Jaaa, visst är det så, Bosse!
Carl-Erik
2007-12-25

    Maria Malm
Magiskt.
2007-12-25

  aol
det är magi så sant
2007-12-25

    sunnanvind
sån är kärleken...den drabbar!
2007-12-25

  charlotte hedendahl
En magisk sanning!
2007-12-25

  glittertindra
så sant... det är magi... sällsamt, fascinerande, underbart...
2007-12-25

  Lyckohäxan Enediel
Så sant :)
2007-12-25

  Bjarne Nordbö
Sanningsessens. Snyggt.
2007-12-25

  nettizen
Åh, det är ju så sant! När kärleken slår till så går det så fort att man inte hinner se vad som hände. Magiskt var rätta ordet. Bravo!
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi