Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inget vilddjur


Inom henne
Som får henne att ryta

Det är orättvisan

Runt omkring henne
Som får henne att vråla




Fri vers av EMITSTI
Läst 589 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-26 05:26



Bookmark and Share


  DanSan
*******************

Ja det gäller att skrika
för att bli hörd . . .

Väl ordat!!!

*******************
2007-12-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket bra!!!!
2007-12-27

  Bjarne Nordbö
Den känslan känns igen. Välformade ord.
2007-12-27

  solomi
Fantastisk!
2007-12-27

    Maria Malm
Orättvisor kan få en att vråla.
2007-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Då skall man vråla.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI