Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek träffar rätt

Men jag kan inte ta emot just nu
Kan du skicka den igen

Eller reser den vidare
Och lämnar oss bakom

Din passion och dina ord
Får jag kanske aldrig igen




Fri vers av EMITSTI
Läst 805 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-02 01:04



Bookmark and Share


  maia
Suveränt besrkivande!!!
2008-05-14

    Maria Malm
Allt ska passa..känsla, tajming..
2008-01-02

    Damm
Fint otajmade känslor, ödmjukt.
2008-01-02

  Michaela Dutius
En text om detta med \"rätt i tid\" som berör och tänder tankar
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI