Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är upp och ner

Skrattar du
när du visar glädje?
Eller gråter du?

Gråter du
när du visar sorg?
Eller blir du arg?

Skäller du
när du visar ilska?
Eller blir du tyst?

Livet är upp och ner.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-12-26 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt