Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort dikt om verkligheten och hur den ser ut...


Hjärtevän, Hjärtesjäl

Allt svek
All smärta
Det ska inte finnas
Inuti ditt hjärta

Alla tårar
Alla gräl
Det gör så ont
Inuti min själ

När jag ser dig ledsen
När jag ser dig gråta
Det är först då jag förstår,
att du kan aldrig förlåta

Jag ser mig själv
Jag ser en tår
Det enda jag tänker på
Det är från igår

jag försöker glömma
jag försöker blunda
jag vill bara att det ska vara
annorlunda

jag vill se dig glad
jag vill se dig skratta
det är först då jag
livet kan uppskatta

jag sitter här
och ser allt gråt
det enda jag vill säga
är förlåt




Fri vers av Robin Norberg
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-12-26 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Norberg
Robin Norberg