Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinna Brunnit Bränd


du som inte känner mig

vad tror du, bara säg


kan du försöka ge

alla svar jag vill se


orkar du möta ett förtappat jag

som brutit mot hjärtats lag


har tänjt varje gräns

för att se hur det känns


brunnit hårt å länge i min själ

ändå klarat mig ganska väl


börjar nu sakta svalna av

låst av omvärldens krav


men lågan flämtar länge än

kanske börjar brinna igen




Fri vers av emilf77
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-27 00:07



Bookmark and Share


  objekt3
Brinn!!!! :D:D
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77