Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


det fina

det fina ligger under huden
nära himlen
nära hjärtat




Fri vers av Amirella
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-05-18 11:55



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Underbart, på prick!
2005-06-04

  Hans w-art Westlund VIP
så enkelt och fantastiskt fint...
2005-06-01

  Dilsewat
det fina ligger i din dikt...
fint skrivet :) det skapar leenden...
2005-05-19

    ej medlem längre
Yess! *ler saligt*
2005-05-18

  Markattan
Mysig, liten kortis som gick rakt in. Få ord, massor av känsla!
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella