Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slit


Att slita för brödfödan
har ingen människa dött av

Men att aldrig behöva
göra något alls
tar död på själen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-12-27 21:16



Bookmark and Share


    eva m h
Ja det tror jag också!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt