Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart startklar



Ett nytt liv

på avstånd




Ett förbrukat

rätt nära




Just nu

mitt i mellan




i tankarna




Fri vers av emilf77
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-27 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77