Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När bara det fördärvade överlever

Nu har det blivit
sådär mörkt igen

här inne i

och det smittar
tror jag

dödar

därför är jag tyst




Fri vers av Kikhorion
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-28 03:39



Bookmark and Share


    Askes
Förnuftigt sagt!
Mycket bra text!
2008-05-23

  Матрёшa
så få ord som ändå säger så mkt. Jag gillla det här.
2008-05-22

  lodjuret/seglare VIP
jag lutar åt att herrn är ung
med någon erfarenhet
kommer ljus och även tröst

men fortsätt att skriva
av hundra texter kommer minst
en eller två som tål ljuset
2008-01-14

  Michaela Dutius
Oj så bitter och mörk- men du skriver bra
2007-12-28

  Åsa Gustavsson VIP
Låter väldigt tungt. Bra skrivet.
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion