Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergodalbana

Djupa dalar och höga toppar.
- Utan dem?

En likgiltig zombiedans
där kavaljern varken
trampar dig på tårna
eller
får ditt hjärta att volta.




Fri vers av Det negativa rummet
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-28 17:01



Bookmark and Share


  Junibarn
Underbar. mycket smart skrivet *applåd*
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Det negativa rummet