" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Att sekundvis förlora fotfästet

 

såsom stormen rister i vår tillvaro

och demaskerar trädens kronor

undrar jag

hur klätterträdets grenar

kan utmana vårt mod

till att sekundvis förmå oss att mista

fotfästet

 

 

och hur levnadskurage

 

så till den milda grad kan undvika

att vi förlorar oss i oss själva

eller förverkar

          en pusselbit av den gestalt

som finns inom

 

att hon gör anspråk på

att vara vi

 

©  Birgitta Wäppling, 28 december, 2007




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-28 22:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
och hon gör anspråk på att vara vi-oerhört fint slut på en stark text
2008-01-02

    ingvar VIP
Som sagt: Snyggt berättande, snygga uttryck! Tyvärr nog alltför sant.
2007-12-28

    JJ VIP
Nötandet som gör att man sakta faller... snygga uttryck, snyggt berättande! Mvh. JJ.
2007-12-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Gåtfull
spännande
och mysig.
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP