Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knopplådan

Kan du vara snäll och säga
om jag ska leja
en hantverkare till min frigga
där sonen ska ligga

Han behöver värme och ljus
i sitt lilla hus
för att trivas och ha
lite privat rum och bli glá

Där kan han lägga
sina kläder var han vill
utan att jag behöver
säga till

Att det ska städas
för det får han då sköta
själv ta sitt ansvar
och inte sig med mig stöta

Skönt ska det bli
det tycker vi båda
bra med eget ansvar
i sin lilla knopplåda




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-28 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt