Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla sår


Till fröken Destruktiva

Vild dans på mitt hjärtas stampade jordgolv
Moln av smuts och damm har du rört upp
Nu är sikten inte klar
här inne
i mitt hjärta




Fri vers av Edrik
Läst 858 gånger
Publicerad 2005-05-18 19:46



Bookmark and Share


  Evelina
Ett underbart sätt att beskriva en specill kärleksfylldkänsla. Det kan lätt bli dimmigt och sikten sikten oklar när man får skåda vild dans på jordgolv.
2005-05-19

  Hubbishelena
ett annat sätt att beskriva känslan man har därinne... det var fint skrivet!
2005-05-19

  madinsane
mycket snyggt..
hjärtats stampade jordgolv, har en tendens att damma om någon skuttar omkring i det..
2005-05-19

  stannar kvar
Väldigt bra och fin. Den växte ännu mer efter att par läsningar. Välskriven och lagom enkel.
2005-05-18

  Ola Rydberg
Suverän
med lite skit under naglarna
känsla
och djupare mening
2005-05-18

    Richard
Gillas. Uttrycket sikten i hjärtat fint !
2005-05-18

  swimsus@gmail.com
jo..den slags kärlek kan ju verkligen vara förblindande *host host*
Dammet yrde ända hit där jag sitter. Äkta ord till äkta känslor.
2005-05-18

    ej medlem längre
Målande, bra!
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik