Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

.

Varför?
vill jag skrika
Varför?
just jag
Varför?
just nu

Men allt är tyst
muren av tysthet
blir bara högre
Tornar upp sig
omringar mig
tvingar mig
att vara tyst

Ingen kan ändå höra
bara jag kan svara
Ingen mening att skrika
bara vara
vara tyst




Fri vers av Mejja
Läst 554 gånger
Publicerad 2004-03-28 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja