Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill finnas

.

Alla borde få finnas
alla som vill finnas
Ingen och inget
skulle få ta från
någon dess liv

Jag vill finnas
men finns inte
Har bara livet
som ett glömt minne
gömt därinne




Fri vers av Mejja
Läst 394 gånger
Publicerad 2004-03-28 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja