Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonstans inombords finns det en gnista hopp om att livet ska återgå till det normala igen.


Inte sig likt

 

Det
kommer
nog en dag
då jag känner
igen mig i mig
själv - tänker 
jag ibland 
fast jag
vet

att
detta
är min
kamp för
överlevnad
och att den
nog aldrig
tar slut
så det
är

lika
bra att
jag vänjer
mig vid
rådande
tillstånd som dessvärre 
är utan hopp om förändring
dagarna kommer att förlöpa
på samma sätt tills det ej
finns några kvar eller
tills det inträffar
något som gör
att jag själv
står för
något
nytt

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-30 00:35



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En mycket bra text!
2007-12-30

    Mickey Blue Eyes
Snyggt versmått! ;)
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP