Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thåström, jag och Johnnie Walker del 12


Där Thåströms sång ekar än

och Johnnies drömmar dränkts


Sitter jag åter en gång igen

med ord som tänkts


Som jag aldrig sa till min vän

efter att mitt hjärta kränkts




Fri vers av emilf77
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77