Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2007

Ännu ett år
som har försvunnit
och som aldrig kommer tillbaka.
Jag kommer aldrig mer
titta på min mobil och se att det står
2007,
jag kommer aldrig mer säga
att det är år
2007.

Året har varit blandat;
många höjdpunkter,
men alltför många sänkor.

Just nu skulle jag väl säga att det är
i markhöjd
och det är väl så
jag skulle sammanfatta året med -
alla höjdpunkter
och svackor
tar ut varandra

2007 var ett markhöjdsår -
åtminstone mitt.

Hur var ditt?




Övriga genrer av mollypop
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 00:22



Bookmark and Share


    CaMillA
Ja det kan bara bli bättre från här:)
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop