Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

run forrest, run!

och innerst inne vet du
(och jag)
att det är för sent

för sent
att komma ifrån allt

--

vi är fast i en tid, en plats mellan
all tid som gått och
alla platser vi passerat

vi är här
(så nära, så levande)

och så långt borta

utanför oss ligger
verkligheten, evigheten
och bara väntar
på att vi ska
sluta existera

för att kunna inse att
vi aldrig har existerat.




Fri vers av mollypop
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 21:30



Bookmark and Share


    catfish
"för att kunna inse att
vi aldrig har existerat. "

snyggt avslut!
2010-03-18

  greajt
sätter hjärnan igång
filosofi
och braigt är vad detta är
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop