Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi träffades en gång i en dröm

kanske livet inte har någon mening ändå,
kanske kan jag få ligga här bredvid dig tills vi träffas igen

--

regnet förstörde min sömn
och krossade min illusion om en verklighet
utan drömmar

du låg där och såg ut som
du gör för det mesta
med ditt leende som kunde få saddam hussein att smälta
och bli mänsklig

när åskan sen kom
visste jag att du var en dröm
och att verkligheten
inte fanns.




Fri vers av mollypop
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-17 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop