Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dina tankar

För dina tankar
Ville jag öppna mig

För ditt hjärta
Ville jag berätta

Om mig som kvinna
Och mig som älskarinna

Om du hade stannat
Och du hade älskat




Fri vers av EMITSTI
Läst 493 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-31 07:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vacker med stänk av vemod.
2007-12-31

  Patrick K
väldigt vacker!!
2007-12-31

  coffe
stark text som berör mig starkt..c
2007-12-31

    ej medlem längre
Skulle mer än gärna både stanna och älska, men jag tycks ju aldrig hitta någon att stanna hos...:(
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI