Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gott nytt till er alla




dags att sammanfatta detta år

där livet än en gång bytte spår


förhållandet som sakta dog

även fast mitt hjärta log


ståendes singel igen

sökandes en ny vän


har spillt min förhoppningsvis sista tår

över en saknad som var svår


tar ny tag åter en gång

men firar först natten lång




Fri vers av emilf77
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 11:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fira försiktigt - och Ett Gott Nytt År till dig också!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77