Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitationskraft


Släpper

blicken mot horisonten

för att känna

tyngdpunkten

där jag står


för att vandra

och leka

med tyngdpunkt

i centrum




Fri vers av livsdans
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 12:58



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Balans...fokusering...
En vacker och lättsam text med klokhet i!
2008-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver en tyngdpunkt i centrum, så att man likt de där dockorna, du vet reser sig upp om någon boxar ned en.
2007-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver en tyngdpunkt i centrum, så att man likt de där dockorna, du vet reser sig upp om någon boxar ned en.
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans