Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att sova


Vaken

Ibland kan jag inte sova.
Då är jag vaken.




Övriga genrer av höstglöd
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-05-19 09:31



Bookmark and Share


  Nattsyster
Rätt klockren den där..*ler*

/Y
2005-06-02

  Markattan
Ja, då är man väldigt vaken när man ligger där och vänder och vrider... Kort, koncist och konstaterande.
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

höstglöd
höstglöd