Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma som föregående...eller?


En liten fågel del 2

Ser upp mot en blå himmel.
Solen lyser skarpt,
Värmer min kropp.
Doften av natur
Lindar min själ i bomull.
Svaga ljud,
Dagen lever.
Hör en fågel drilla i skyn,
Ropar efter sin älskade.
Trodde jag.
Till mitt förtret
Den i mitt öga sket.
En drill av nöje,
Den gjort mig till åtlöje.




Fri vers av höstglöd
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-05-29 00:35



Bookmark and Share


  Nattsyster
Fick mig att garva högt..U are the best!!

/Y
2005-06-02

  akseli
Hahaha, vilken komedi det blev.
bra
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

höstglöd
höstglöd