Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många viljor


Konferens

Möte hit och möte dit.
Samma prat
om samma sak,
på möte hit och möte dit.




Övriga genrer av höstglöd
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-05-19 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

höstglöd
höstglöd