Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När så tid är reser vi alla, men är du en av dem som stannar för evigt?


Evigheten

Jag ska dö
det ska inte du!
Din själ är för evigt
min själ är flyktig!
Adjö!




Övriga genrer av höstglöd
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-05-29 00:33



Bookmark and Share


  Nattsyster
Wow, den här gillade jag! Mycket..
Jag skulle nog gärna vilja ta del av tankarna bakom dikten där..

/Y
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

höstglöd
höstglöd