Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljummet...


Årstider

Jag har vår i min blick
Vinter i min kropp
Höst i mitt bröst
Jag vill ha sommar




Övriga genrer av höstglöd
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-05-29 00:36



Bookmark and Share


  Dagg
Fint beskrivet, skulle vilja att du gjorde något mer med den sista raden. Den känns inte klar på något vis...
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

höstglöd
höstglöd