Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannen

Hemma hos fru Musica

får vi sitta i böljande soffan

och dricka annorlunda te

Inga väggar, inget tak,

men många märkliga ting

för våra lystna ögon

 

Hon är vår kära granne

och i glidflykts glissando

gästar vi hennes silverfat

och smakar hennes drömmar

 

Från henne behöver man aldrig gå hem -

plötsligt finns den släta stentrappan bara där,

kall under våra nakna fötter.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-31 21:11



Bookmark and Share


  Julla
jag njuter av dina ordval!
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Music is your only friend...
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP