Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar hatet

.

Hatar livet
Hatar tårarna
Hatar hatet
som äter upp inifrån

Hatar mattrassel
Hatar kroppen
Hatar hatet
som inte ger vika

Hatar tankarna
Hatar känslorna
Hatar hatet
som bor i mig




Fri vers av Mejja
Läst 530 gånger
Publicerad 2005-05-19 11:35



Bookmark and Share


  Markattan
Upprepningarna skänker ditt alster sin styrka. Snyggt fångat om hatet, det tärande och någonstans kanske ständigt närvarande.
2005-05-19

  Tamilda
Bra enkel text. Man kan känna smärtan inom dig. Bra fångat med enkla medel!
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Mejja